Bildedryss

ja, jeg har ikke orket å blogge så mye i det siste pga. det har vert så fint vær og jeg har liksom ikke giddet å sitte inne og blogge. Men på Fredag og igår ridde jeg med Julie og Frida. På Fredag var vi laang tur med Hellegutt, Gann Gallant og Camomilla!! Vi hadde med oss noe godt:) Været var supert og jeg tok noen bilder som jeg hadde tenkt til å dele med dere!
Igår ridde jeg på Vakir vennen! Døøds gøy! Frida hadde Bastian(hun er forelsket) og Julie hadde Destiny. Malin var der og, hun hadde Vilmi. Vi var i stallen fra ca. 09.00-16.30 elns :P Malin dro litt før oss. Kl.10.00 ridde vi dressur i ca. en halv time før vi slapp hestene ut og vi begynte å møkke. Boksen til Vakir var utrolig rein.. Ronja hadde møkket hos han uten at jeg visste det x'D Så jeg hjalp Frida. 
Deretter begynte tåken å lette litt så vi gikk ned til kafeen og spiste lunsj! Også spurte hun damen der nede om vi kunne passe på kafeen og det gikk jo bra! Vi bare hylte litt og tok litt bilder x'D Men camoWow til Frida!
Vi gikk og henta hestene og strigla dem og salte på dem igjen før vi gikk på skrittetur. Været var HÆRLIG. Vi gikk ett ganske langt stykke før vi gikk tilbake. Det var første gang jeg gikk på tur med Vakir, og jeg var litt nervøs i begynnelsen pga. han er araber xoxo og dei er litt skvettene. Men det gikk skikkelig bra :D

Ja.. nå skal dere få se bildene.
Fredag:
Hærlig vær!


åew <3 Han var så søt med den nye shabrakken! ♥


Pause <3Fine utsikten fra der vi tok pause! var egentlig sool!


hihi <3


åew <3
"gjengen" <3

Tok en video der lille ponnien ruller seg <3


*lokkelokke*

Beste gutten min <3 <3 ILU <3


Julie og Destiny kom opp <3Igår, Lørdag:


Frida og Bastian <3

Gutten min fikk øye på kamera <3

Også begynner han å pose <3hihi <3 mulen og beina x'D


Bastian!


Hingsten Gabacho <3<3<3


N.Y.D.E.L.I.G <3


Slapp Fabian litt løs på banen <3Det var dei bildene jeg hadde .. :P
www.ljve.blogg.no ( min egen, nye blogg) Skal ikke slutte å blogge her uansett <3

-Hva gjorde du i helgen?

-Horsew, Martha ♥ 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Horsew

Horsew

0, Agdenes

Vi er to jenter som brenner for hester! Det er det meste denne bloggen vil handle om!! Har du ingenting fint å kommentere har du ingenting å gjøre her inne ;)

Kategorier

Arkiv

hits