Langt innlegg

Ja.. idag droppet jeg den joggeturen.. LAT! Men det var pga. jeg skulle vere med Sofie! Så når jeg kom hjem fra skolen var jeg først litt på dataen, ryddet rommet, og spiste før jeg dro til Sofie! Først lakket vi negler. Det ble noen faile forsøk da! Men tilslutt lagde hun fransk manikyr og jeg tok vekk all neglelakken x'D Vi var litt på data før vi dro til meg. Her gjorde vi ingenting, jeg lakket neglene mine grønn(finere farge enn den du forstiller i hodet ditt!) og hun lagde litt frisyrer på dokka mi(frisør dukke.). Jeg fant ett armbånd jeg ikke bruker lenger så hun fikk det! Jeg har funnet noen nagle armbånd som jeg skal selge(GAMLE!!). Ta kontakt på bloggen visst du e intressert! Vi ble litt lei av å vere hos meg så vi stakk ut en liten tur og gjorde ingenting x'D Vi gikk og såg om Elise var hjemme, men det var hun ikke, så vi stakk hjem. Så nå sitter jeg her.. koser meg med å ta livet helt med ro! Tenkte jeg skulle lage langt innlegg til dere!

Imorgen skal jeg faktisk til Hellegutt igjen, og det ser jeg virkelig fram til! Tenkte å ta med meg kamera da! Og på Lørdag skal jeg ri Vakir og vi skal hoppe noen små hindere. Rett og slett gymnastikk hopping! Håper dere er fornøyd med skikkelig blogging nå!
Foressten synest jeg denne uken har gått utroliiiig fort! Det er syykt digg! Tiden går jo så fort og snart er det jo påskeferie! Heldigvis får jeg en skikkelig påskeferie i år! Pga. i fjor opererte jeg og måtte ligge på sykehus i en uke! 


Ser ganke grisete ut, men jeg skal fikse det senere!


Hellisen <3


Hanne <3


Vakir <3


Bwana <3


VB jm <3 Vakir <3


Hellegutt <3<3<3 ILU guttenmin <3

-Tycks?
-Hva har du gjort idag?
-Hva skal du i helgen?

-Horsew, Martha ♥ 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Horsew

Horsew

0, Agdenes

Vi er to jenter som brenner for hester! Det er det meste denne bloggen vil handle om!! Har du ingenting fint å kommentere har du ingenting å gjøre her inne ;)

Kategorier

Arkiv

hits