Grønt kort

Ja, om ikke lenge skal jeg og Julie ta grønt kort! Gleder meg! ♥ Da kan jeg endelig begynne med stevner<3 Men vurderer å legge ut sangvideo når jeg blir bra i halsen? Hva synest dere?
Senere idag når jeg er ferdig med grønt kort skal jeg ha Vakiir! <3
Dere lurer helt sikkert på hva grønt kort er? Det er ett kurs du må gå på for å få lov til å begynne med konkuransser med hester;) Men aller først må du ha isåfall rideknapp5. Det er en prøve, som handler om det meste du skal kunne for å få lov til å ta vare på egen hest osv. Det finnes 5 rideknapper. 1,2,3,4,5. Jeg har 1,3,5. På grønt kort sitter alle og ser på sånn regel, heste film og spiser pizza osv. Når det har gått to timer med snakking osv. da skal vi gå og da har vi fått grønt kort! Men man må huske å følge med! Rideknappene er mye vanskelige.. eller egentlig ikke, bare du kan det! Selvfølgelig får du ark som står på hva du skal kunne som du får av din ridelæreren din. Du får 1-2 dager på å øve.

Håper det var en fin forklaring? Haha! Men Ciao, kommer bilder og videoer senere!


Elsker deg VB Julie ! <3


hihi!


Hadde faktisk photoshoot med hodelaget jeg har på rommet x'D


Synest dei ble ganske kule jeg :D

-hva skal du idag?

-Horsew, Martha ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Horsew

Horsew

0, Agdenes

Vi er to jenter som brenner for hester! Det er det meste denne bloggen vil handle om!! Har du ingenting fint å kommentere har du ingenting å gjøre her inne ;)

Kategorier

Arkiv

hits