Om oss, hobbyen vår, og vennskapet vårt!

Ja, for det første heter vi Julie og Martha. Og vi driver med hester!! Det er livet vårt!
Julie rir Gann Galant som er en varmblods og er svart med hvit bliss. Hun har hatt han i ca. ett halvt år tror jeg. Dei rir på tur og er utrolig søte ilag!! Hun har også blandingen(vet ikke hva han er blanding av, masse rart!) Destiny. Han er en spranghest og dei går på sprangkurs hver Mandag ilag. Dei er utrolig flinke!

Martha(eg) rir Hellegutt som er en svart kaldblodsvallak som har en liten bliss. Jeg har ridd han ca. i ett halvt år elns, og han er en drøm å ri på tur med! Jeg rir også en gang i uken på ridekurs med Julie og der rir jeg Bwanna. Ellers rir jeg Gulldokka ca. hver Lørdag, men skal mest sannsynelig bytte til araberen Vakir.

Vi har vert VBBVFL i ca. 1 år(snart ett halvt år). Vi ble bestevenner i 7.klasse, 21. September <3 Vi står hverandre nær, og er enig om det fleste! Vi stoler 100% på hverandre og vi deler akkurat den samme interessen, altså hester. Vi har ridd ilag i ca. 2-3 år. Vi elsker å galloppere mye på tur og ri sprang. Dressur har for lite fart og adrenalin! x'D Men det er nyttig!

Vi går også på skole ilag, og er med hverandre HVER dag. Visst den ene er syk lenge.. klikker det for den andre. Vi er rett og slett avhengig av hverandre! Vi er også noen hyperunger som kan si dei rareste ting! Som for eks. "fint øre" .. c':: Vi er gla for det meste, men Martha blir litt sur når hun er sulten.. Og når Martha sier en døds dårlig vits.. ler Julie seg ihjel.. bokstavelig talt! Men vi ler hver dag, og greier ikke å vere sur på hverandre. (JULIE E FOR PERFEKT!). Vi greier ikke å vere lenge ilag med andre mens vi er ilag.. det blir liksom.. jah.. litt rart.

Vi liker å ta bilder og filme i stallen. Vi liker å redigere ting. Julie redigerer som oftest videoer, mens Martha redigerer bilder :D Vi er ett utrolig team! Vi støtter hverandre gjennom tykt og tynt, uansett hva!!

 

lenge siden <3 Marco og Julie, meg og Dulci :D

-vil du følge bloggen vår?

Kommer mest sannsynelig video fra sprangtreningen vår senere idag! Advarer dere.. ser ikke så fult bra ut å hoppe med dressur hest x'D

-Horsew, Martha ♥

 

 

5 kommentarer

Rachel

25.feb.2012 kl.20:30

dere har fin blogg :)

Horsew

25.feb.2012 kl.20:32

Rachel: Takk :))

kine emelie

25.feb.2012 kl.20:37

åh, kjenner jeg savner hester!

Horsew

25.feb.2012 kl.20:40

kine emelie: begynn med dem igjen da :D

Hilde M

25.feb.2012 kl.21:45

awe , puusene mine <3 <3 og fiin fin blogg da <3

Skriv en ny kommentar

Horsew

Horsew

0, Agdenes

Vi er to jenter som brenner for hester! Det er det meste denne bloggen vil handle om!!

Kategorier

Arkiv

hits